M-Smeulders Design

Mogelijkheden van grafisch design

Of het nu gaat om een huisstijl, website of een flyer, elk verhaal begint met aandacht. Dubbele aandacht als het aan mij ligt. Het liefst kom ik live bij je langs. Snel daarna ontvang je de eerste schetsen waarop je meteen mag reageren. Samen gaan we op zoek naar alles wat perfect bij jouw bedrijf aansluit. Zo gaan we samen de uitdaging aan en zetten we iets moois neer en bekijken we de mogelijkheden voor grafisch design.

Groene strepen
Icon Connectie

Samenwerking

Voor we ons project samen inplannen starten we altijd met een kennismakingsgesprek. Een digitale call waarbij we je wensen bespreken en we samen bekijken of er een match is
Icon aan de slag

Aan de slag

Het is zo ver, we gaan starten! We plannen nogmaals een online meeting om jouw wensen te bespreken. Tevens hebben we het over jouw doel, doelgroep en wat jij wilt uitstralen.

Icon feedback

Feedback

Het is tijd voor feedback! Je ontvangt van mij uitleg over welke feedback ik van je verwacht en hoe je het beste naar de concepten of het ontwerp kunt kijken.

Icon online

Online

Zodra alles af is en je helemaal tevreden bent ontvang je alle bestanden. Aan het eind van het traject heb je een compleet nieuw logo, huisstijl of website met alle tools om er zelf mee verder te werken.
Groene strepen

Wat doe ik allemaal?

Ik help je graag met alle vragen op het gebied van vormgeving, marketing en communicatie. Ik verzorg flyers, posters, websites, rapporten, brochures, social media posts en nog veel meer. Bekijk mijn portfolio om te zien wat ik allemaal gemaakt heb. Daarnaast sta ik ook open voor nieuwe vragen. Wie weet, gaan we samen deze uitdaging aan en kijken we naar de mogelijkheden voor grafisch design. Zo kan ik mijn kennis delen met anderen, iets waar ik het gelukkigste van wordt. 

Offerte aanvragen

Ik help je graag met alle vragen op het gebied van vormgeving, marketing en communicatie. Ik verzorg flyers, posters, websites, rapporten, brochures, social media posts en nog veel meer. Bekijk mijn portfolio om alles te zien wat ik zoal maak. Om samen tot een overeenkomst te komen kan je bij M-Smeulders Design vrijblijvend een offerte aanvragen, laat je wensen achter en we kijken samen wat mogelijk is. Daarnaast sta ik ook open voor nieuwe vragen, wie weet gaan we samen deze uitdaging aan. Neem contact op via onderstaande button of het contact formulier.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site. Klik je op akkoord? Dan stem je toe dat wij cookies plaatsen.