M-Smeulders Design

Blog

Verschillende blog berichten waarin ik je meeneem in onderwerpen, van het belang van een huisstijl tot de fijnste lettertypes. We bespreken het allemaal. Zo vertel ik je alles over mijn kennis van grafisch design, de voordelen van Adobe en waarom een passende huisstijl niet mag missen. Mis je nu nog iets, geef het dan zeker aan mij door.

Groene strepen
Logo AW Studio

Een logo laten ontwerpen

Het logo is het belangrijkste en meest herkenbare element van uw onderneming. Het logo bepaalt in grote mate de uitstraling van uw bedrijf. Kies daarom voor kwaliteit en maak een sterke eerste indruk met een professioneel bedrijfslogo. Een goed logo is onderscheidend, passend, praktisch en brengt een duidelijke boodschap over.

Lees verder »
Webdesign van M-Smeulders Design

Alles wat je wil weten over grafisch design

Sterke merken hebben een overtuigend grafisch design. Ze weten heel goed wat ze in tekst en beeld willen uitstralen en ook hoe ze dat moeten aanpakken. Dat is waar grafisch design komt kijken. Maar wat is dat eigenlijk? En hoe ontwikkel je een sterk grafisch design? Ik leg het je graag uit. Alles over grafisch design.

Lees verder »
Drukwerk flyer gedicht Liefde

De verschillende voordelen van de Adobe programma’s

Tegenwoordig heeft Adobe alle programma’s en apps verenigd in één combideal: het Adobe CC pakket. Een abonnement hierop is een goede keuze, omdat het een stuk voordeliger is dan alle programma’s los aanschaffen. Daarnaast krijg je toegang tot extra apps en cloudopslag. Ik vertel je meer over de voordelen van Adobe Creative Cloud.

Lees verder »
Amstel design district huisstijl

Waarom elk bedrijf een huisstijl moet hebben?

Een huisstijl is erg belangrijk voor ieder bedrijf. In een brandbook is de huisstijl te vinden en de kernwaarden, de tone of voice van de teksten en de visuele richtlijnen voor bijvoorbeeld kleuren, lettertypes en fotografie. Hier lees je meer over de voordelen van een brandbook en welke thema’s er in terugkomen.

Lees verder »

Deze website maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site. Klik je op akkoord? Dan stem je toe dat wij cookies plaatsen.