M-Smeulders Design

Drukwerk

Het ontwerp van het grafisch design moet aansluiten bij jouw huisstijl en branding. Ik zorg voor een verrassend en herkenbaar gezicht voor jouw bedrijf en vertellen jouw verhaal in verschillende uitingen. Ik kan drukwerk ontwerpen op basis van een bestaande huisstijl of in combinatie met het ontwikkelen van een huisstijl. 

drukwerk posters Tramkade

Verschillende mogelijkheden

Ik ontwerp uitingen in jouw huisstijl. Hierbij kun je denken aan visitekaartjes, briefpapier, uitnodigingen, brochures, visitekaartjes en flyers. Ook voor jouw verdere branding en campagne is het mogelijk om offline uitingen als magazines, posters en banners te verzorgen.

Aanleveren drukwerk

Je kan het drukwerk zelf laten drukken of we gaan samen opzoek naar een drukkerij die bij jou wensen aansluit. Ik zal alles aanleveren zoals de drukkerij dit wens, zodat je hier geen zorgen om hebt. Neem alvast een kijkje op mijn social media voor nog meer mogelijkheden.

Drukwerk fifacard Lunenburg

Deze website maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site. Klik je op akkoord? Dan stem je toe dat wij cookies plaatsen.