M-Smeulders Design

Portfolio

Verschillende opdrachten die ik heb mogen verzorgen in de afgelopen periode. Zo heb ik opdracht voor verschillende opdrachtgever mogen verzorgen. Het werk is opgedeeld in verschillende onderwerpen binnen mijn portfolio. Van drukwerk, huisstijl ontwikkeling tot het verzorgen van een nieuw webdesign tot aan het designer van een app. Mocht je meer van mijn portfolio willen zien of heb je andere vragen? Neem dan contact met mij op.

Groene strepen
drukwerk posters Tramkade

Drukwerk

Het ontwerp van het grafisch design moet aansluiten bij jouw huisstijl en branding. Ik zorg voor een verrassend en herkenbaar gezicht voor jouw bedrijf en vertellen jouw verhaal in verschillende uitingen. Ik kan drukwerk ontwerpen op basis van een bestaande huisstijl of in combinatie met het ontwikkelen van een huisstijl.

Lees verder »
Huisstijl creative bureau

Huisstijl

De presentatie van je bedrijf begint bij een professionele huisstijl. Een goede stijl zorgt voor herkenning. Iedere keer dat klanten jouw logo of andere kenmerken zien, weten ze dat het jouw bedrijf is. Daarnaast laat je met je eigen stijl een goede indruk achter. Wanneer je een eigen stijl laat ontwerpen, creëer je de visuele identiteit van je bedrijf.

Lees verder »
Social media candle flower

Social media

Het biedt jou de kans om jezelf en jouw bedrijf in de spotlight te zetten. Je bepaalt zelf welke boodschap je met de wereld wilt delen en hoe je jezelf en je bedrijf profileert. Om social media op de juiste manier in te zetten, heb je tijd, creativiteit en kennis nodig. Veel ondernemers laten kansen liggen op social media.

Lees verder »
Illustraties Oisterwijk kaart

Illustraties

Het is een zeer goed idee om tekst te versterken met illustraties. Mensen denken beeldend, een grote hoop tekst is abstract, maar een beeld is duidelijk. Het perfecte toevoegsel aan jouw tekst is een prachtige lijntekening. Je kunt natuurlijk ook een ander beeldend medium gebruiken, maar een illustratie heeft vaak een groot aantal voordelen die ervoor zorgen dat een illustratie laten maken de beste keus is!

Lees verder »
Webdesign van M-Smeulders Design

App & webdesign

Voor verschillende opdrachtgevers heb ik een website design mogen maken. Maar ook bijvoorbeeld optimalisaties voor een onderdeel van een bestaande site. Bij UX design draait het allemaal om de user experience. Maar hoe kun je die gebruiker zo goed mogelijk bedienen op je website of app én tegelijkertijd je bedrijfsdoelen realiseren?

Lees verder »
Andere plannen - Wijnfles met etiket

Andere plannen?

Heb je hele andere plannen? M-Smeulders Design helpt jou in de ontwikkeling. Ik ga voor je aan de slag om een passend ontwerpen te maken waarmee jouw bedrijf zeker een goede eerste indruk maakt. Ik denk graag met je mee over een nieuwe ontwerp.

Lees verder »

Deze website maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site. Klik je op akkoord? Dan stem je toe dat wij cookies plaatsen.