M-Smeulders Design

Marlou Smeulders

Mijn naam is Marlou Smeulders. Een jonge meid, die vol in het leven staat met een passie voor design. Na mijn opleiding Marketing en Communicatie ben ik verder gaan studeren. Communicatie en Multimedia Design was de ultieme opleiding die goed te combineren is met marketing. Vanuit deze opleiding ben ik mijn onderneming gestart, mijn kennis kunnen delen is wat ik het liefste doe. Na een opdracht om een businessplan te schrijven kreeg mijn onderneming vorm en heb ik doorgepakt om het te realiseren.

KVK tekenen Marlou
0
Lentes jong
0
Certificaten
0
Opleidingen
0
Uur in een dag, altijd te weinig
0
Kopjes koffie
Groene strepen

Mijn droom

Vanaf het mbo keek ik naar de toekomst met het idee om een eigen onderneming te starten. Op welke manier, dat was de vraag. Iedere keer als ik het met iemand over de toekomst had dan ging het ondernemen door mijn hoofd. Voor het hbo moesten we een businessplan schrijven. Op dat moment ontstond M-Smeulders Design. Op een terras in Tilburg heb ik besloten om het ook echt te gaan doen. Daar was het begin, snel alles vastleggen voor mijn domeinnaam & sociale media en ik kon aan de slag. In 2021 is M-Smeulders Design officieel ingeschreven. 

Deze website maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site. Klik je op akkoord? Dan stem je toe dat wij cookies plaatsen.