M-Smeulders Design

Webdesign

Voor verschillende opdrachtgevers heb ik een webdesign mogen maken. Maar ook bijvoorbeeld optimalisaties voor een onderdeel van een bestaande site.

Samen kijken we waar behoeften aan is, om alles te kunnen realiseren. Mocht je meer willen weten, neem dan contact met mij op.

Webdesign van M-Smeulders Design

UX Design

Bij UX design draait het allemaal om de user experience. Het draait kortom om de gebruiker. Maar hoe kun je die gebruiker zo goed mogelijk bedienen op je website of app én tegelijkertijd je bedrijfsdoelen realiseren? Als UX designer in omgeving van Tilburg help ik je daar graag mee met het verbeteren van je app & webdesign

App design

UX Design voor apps is een vak apart. Het is geen webdesign; dat is gemaakt voor responsive schermen, toetsenborden en muiskliks. Het is ook geen normaal design; het is meer dan mooi maken. App design is je app goed maken, om zijn functionele doel te vervullen. Goed werkend voor de gebruiker, voor goede resultaten. Mooi komt daarna. Ik zorg voor een functionele ontwerp waarna een externe developer de app kan ontwikkelen. Samen gaan we opzoek naar een developer en houden we de lijntjes kort om het beste resultaat te behalen. Zelf maak ik gebruik van verschillende software om al in de ontwerpfase functies te testen. 

Deze website maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site. Klik je op akkoord? Dan stem je toe dat wij cookies plaatsen.