M-Smeulders Design

Huisstijl

De presentatie van je bedrijf begint bij een professionele huisstijl. Een goede stijl zorgt voor herkenning. Iedere keer dat klanten jouw logo of andere kenmerken zien, weten ze dat het jouw bedrijf is. Daarnaast laat je met je eigen stijl een goede indruk achter. Wanneer je een eigen stijl laat ontwerpen, creëer je de visuele identiteit van je bedrijf. Dit is in veel gevallen ook het eerste wat mensen zien. Dat is wat het allemaal zo belangrijk maakt.

Huisstijl creative bureau
Amstel design district huisstijl

Ontwerpen

Een huisstijl ontwerpen vraagt de nodige kennis. Ik weet precies hoe dit in zijn werk gaat en kan ook voor jou een passende stijl ontwerpen. Het gaat niet alleen om een logo ontwerpen. Maar bij het ontwikkelen van een stijl is ook kleurgebruik, typografie en de opmaak een erg belangrijk. Al deze huisstijlelementen moeten consistent gebruikt worden in communicatiemiddelen. Uiteraard moeten de huisstijlelementen terugkomen op de website, maar ook op briefpapier, offertes, facturen, visitekaartjes, enveloppen, bedrijfskleding en in e-mails. De nieuwe huisstijl wordt vastgelegd in een huisstijlhandboek. Dit is een document waarin de richtlijnen en regels voor het gebruik van de stijl staan. Zo kan je zelf ook aan de slag met de nieuwe stijl.

Huisstijl laten maken?

M-Smeulders Design helpt jou in de ontwikkeling. Ik ga voor je aan de slag om een passende stijl te ontwerpen waarmee jouw bedrijf zeker een goede eerste indruk maakt. Of is de huidige huisstijl van je bedrijf aan vernieuwing toe? Dat kan, want tijdloos is een huisstijl niet. Na verloop van tijd verandert je bedrijf en wil je ook iets anders uitstralen. Een nieuwe huisstijl ontwikkelen is dan een logische stap. Ik denk graag met je mee over een nieuwe stijl als Freelance grafisch designer in de omgeving van Tilburg.

Groene strepen

Deze website maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site. Klik je op akkoord? Dan stem je toe dat wij cookies plaatsen.