M-Smeulders Design

Illustraties

Het is een zeer goed idee om tekst te versterken met illustraties. Mensen denken beeldend, een grote hoop tekst is abstract, maar een beeld is duidelijk. Het perfecte toevoegsel aan jouw tekst is een prachtige lijntekening. Deze kunnen worden vervaardigd in verschillende vormen en maten, op maat gemaakt voor jouw. Je kunt natuurlijk ook een ander beeldend medium gebruiken, maar een illustratie heeft vaak een groot aantal voordelen die ervoor zorgen dat een illustratie laten maken de beste keus is! Zo kun je ook kiezen voor nieuwe, bestaande iconen of illustraties.

Illustraties Oisterwijk kaart

Lijntekening

Bij lijntekeningen op maat teken ik wat je maar wil, het wordt iets compleet unieks! Ik teken een specifieke foto na of voeg foto’s samen.

 

Je kunt lijntekeningen laten maken van en voor allerlei verschillende gelegenheden. Denk aan een origineel en uniek gezinsportret, een lijntekening van je pas geboren kindje of van de kleinkinderen als cadeau voor opa en oma. Ben je opzoek naar een bijzonder aandenken aan jouw trouwdag of huwelijksaanzoek? Of wil je een dierbare verrassen met een lijntekening van een dierbare herinnering.

Illustratie laten maken?

M-Smeulders Design helpt jou in de ontwikkeling. Ik ga voor je aan de slag om een passende illustratie te ontwerpen waarmee jouw bedrijf zeker een goede indruk maakt. Ik denk graag met je mee over een nieuwe illustraties als Freelance grafisch designer in de omgeving van Tilburg.

Illustratie vrouw met hond

Deze website maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site. Klik je op akkoord? Dan stem je toe dat wij cookies plaatsen.