M-Smeulders Design

Voordelen van Adobe

Tegenwoordig heeft Adobe alle programma’s en apps verenigd in één combideal: het Adobe CC pakket. Een abonnement hierop is een goede keuze, omdat het een stuk voordeliger is dan alle programma’s los aanschaffen. Daarnaast krijg je toegang tot extra apps en cloudopslag. Ik vertel je meer over de voordelen van Adobe Creative Cloud.

Drukwerk flyer gedicht Liefde

Wat is Adobe?

  • Adobe CC, oftewel Creative Cloud, is een collectie software voor ontwerpers. Het bevat de volgende basisapplicaties:
  • Photoshop
  • Premiere Pro
  • Illustrator
  • InDesign
  • XD
  • Acrobat DC

Daarnaast bevat CC ook nog diverse andere programma’s en apps, waaronder Premiere Rush, Lightroom, Mix en Fix.

Alles is verbonden

Sla je een bestand op via een Adobe programma’s, dan kun je ze gemakkelijk overzetten in een van de andere Adobe apps. Zo kun je een afbeelding bijvoorbeeld inladen in een video, et cetera. Al je bestanden worden opgeslagen in de cloud (tot 100 GB). Zo raak je ze nooit kwijt en kun je gemakkelijk alle bestanden openen vanaf ieder apparaat.

Professionele designprogramma’s

Het gebruik van Adobe CC is dus ideaal wanneer je zowel afbeeldingen, video als illustraties wilt bewerken. Ook kun je er webpagina’s mee ontwerpen. Ik gebruik de verschillende programma’s ook. Drukwerk maak ik op in Illustrator, Magazines en flyers in Indesign, Web- & appdesigns maak ik in Figma of Adobe XD. Daarnaast maak ik social media berichten op in Photoshop. 

Adobe Fonts

Met Adobe Fonts krijgt je toegang tot duizenden lettertypen van honderden lettertypeontwikkelaars. Al deze lettertypen zijn inbegrepen bij je Creative Cloud-abonnement. De lettertypen zijn snel te vinden, eenvoudig te gebruiken bij desktoptoepassingen of op het web en geven je eindeloze inspiratie. Dit is de gemakkelijkste manier om lettertypen te gebruiken voor uw creatieve workflow, waar je ook bent. Zo kan je lettertypes aanpassen en vernieuwen voor een font van je eigen bedrijf. Maak in de Adobe bibliotheek duidelijke welke fonts er gebruikt worden, zo kan iedereen hetzelfde doen. Adobe Fonts maakt lettertypes vinden nog gemakkelijker.

De kosten van Adobe

Wil je een van de programma’s los aanschaffen, dan kost je dat enkele tientjes per maand. Met een Adobe CC pakket betaal je €60,49 per maand. Je krijgt dan toegang tot alle bovengenoemde Adobe programma’s, met daarnaast meer dan 20 creatieve desktop- en mobiele apps.  Ook krijg je hierbij altijd toegang tot de laatste updates en ontvang je 100 GB aan cloudopslag. Bij het gebruik van meerdere programma’s is het complete pakket dus een goede keuze. Alles bij elkaar genoeg voordelen van Adobe om ervoor te kiezen in je onderneming.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site. Klik je op akkoord? Dan stem je toe dat wij cookies plaatsen.